JÄSENASIOITA JA - ETUJA VUODELLE 2019

Jäsenmaksut 2019:

Seniorijäsen (yli 18-vuotiaat): 59e (seuran osuus 5e)
Juniorijäsen (vuonna 2000 tai myöhemmin syntyneet): 52e (seuran osuus 5e)
Perhejäsen: senioriperhejäsen 29e (seuran osuus 2e), junioriperhejäsen 25,50e (seuran osuus 2e).
Perhejäsenen täytyy asua samassa osoitteessa kuin täyden jäsenmaksun maksanut henkilö.
Kannatusmaksu 10e

Kauhavan Ratsastusseuran jäsenedut vuodelle 2019

Ratsastajainliiton edut Seniori/Juniori Perhejäsen
Suomen Ratsastajainliiton jäsenyys
X
X
Tapaturmavakuutus
X
X
Hippos-lehti (7 krt/vuosi)
X
Oikeus merkkisuorituksiin
X
X
Oikeus E- ja D-kilpailulupaan
X
X
Oikeus A-, B- tai C-kilpailulupaan
X
Liiton muut edut (mm. laiva, bensa, hotelli)
X
X

Ratsastajainliitolla on lisäksi myös vapaaehtoinen 12 euron lisätapaturmavakuutus, joka on jäsenmaksuun sisältyvää tapaturmavakuutusta kattavampi vakuutus, tästä löytyy enemmän tietoa SRL:n nettisivuilta eli www.ratsastus.fi. Lisävakuutuksesta tulee lasku automaattisesti jäsenkortin mukana. Vakuutus on täysin vapaaehtoinen, joten jos et vakuutusta halua, älä maksa ko. laskua.

Lisätietoja liiton eduista www.ratsastus.fi => jäsenelle => Muut jäsenedut

KaRS:n tarjoamat omat edut Seniori/Juniori Perhejäsen
Kavionkopse 3 krt/vuosi
X
Alennus seuran järjestämistä tapahtumista
X
X
Aktiivisen harrastajan stipendi
X
X
Valmennustuki
(Katso lisäinfoa kohdasta "Valmennus")
X
X

KaRS:ia 1-tason kilpailuissa edustaville
maksetaan E-lupa takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta

X
X
KaRS:ia 2-tason kilpailuissa edustaville
maksetaan D-lupa takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta
X

X

KaRS:ia 3-5- tason kilpailuissa
edustaville maksetaan A-ja B-lupa takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta
X

KaRS:ia 3-5- tason kilpailuissa edustaville maksetaan yksi C-lupa takaisin (oikeuttaa yhteen kilpailuun) yhdestä hyväksytystä suorituksesta
X
Pistekilpailu seuran jäsenten kesken
X
X
(ei 3-5 tasolla)
Pistekilpailuissa menestyneiden
palkitseminen stipendeillä ym.
X
X


Lisätietoja seuran eduista Marjolta tai muilta hallituksen jäseniltä

Jäsenyys:
Uusi jäsen: Ilmoita jäsensihteerille nimesi, osoitteesi ja henkilötunnuksesi, niin hän lisää sinut rekisteriin ja lasku tulee liitosta reilun viikon kuluttua, tai vaihtoehtoisesti lähettää laskun sinulle suoraan sähköpostilla. Jos olet kuulunut aiemmin johonkin muuhun ratsastusseuraan, ilmoita myös id-numerosi (numerosarja jäsenkortin takana) niin esim. merkkisuoritus- ja muut tietosi tulevat myös uuteen jäsenkorttiin vaikka seura vaihtuukin. Ilmoita lisäksi sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat KaRS:n sähköpostituslistalle. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen sinulle lähetetään seuran Tervetuloa-kirje ja viimeisin seuralehti Kavionkopse.

“Vanhat” jäsenet: Jos muutat, ilmoita uusi osoitteesi jäsensihteerille , jotta saat lehdet oikeaan osoitteeseen. Jos teet virallisen osoitemuutosilmoituksen, sen pitäisi muuttua automaattisesti rekisteriin, mutta kannattaa varmuuden vuoksi ilmoittaa asiasta myös jäsensihteerille.

Jäsenmaksu kannattaa maksaa eräpäivään mennessä, jotta jäsenyyteen ei tule katkoksia ja vakuutuksesi pysyy voimassa. Vuoden ensimmäinen Hippos tulee vielä kaikille vuoden 2018 täysjäsenille. Jäsenkortti tulee vuoden toisen Hippoksen mukana, mikäli jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä. Myöhemmin jäseneksi liittyneille tai muuten jäsenmaksun myöhemmin maksaneille sekä perhe-jäsenille jäsenkortti tulee postissa jälkikäteen. Jos vaihdat jäsenlajia (esim. täysjäsenestä kannatusjäseneksi) tai laskun mukaan olet esim. juniori vaikka oletkin seniori, niin ota jäsensihteeriin yhteyttä ja saat uuden laskun, väärillä tiedoilla olevaa laskua ei saa maksaa. Muista maksaessasi viitenumero!

Mikäli et ole vielä seuramme sähköpostituslistalla tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, niin ilmoita siitä jäsensihteerille sähköpostitse. Näin saat ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta, mm. kisoista ja seuran järjestämistä muista tapahtumista. Kannattaa myös käydä säännöllisesti seuran nettisivuilla kurkkaamassa päivityksiä sekä vieraskirjassa ja foorumissa lukemassa tietoa uusimmista tapahtumista. KaRS on facebookissa nimellä Kauhavan Ratsastusseura Ry, joten käy tykkäämässä siitä, niin saat jatkossa tietoa seuran toiminnasta myös sitä kautta. KaRS löytyy Instagramista nimellä kauhavan.ratsastusseura jonne päivitetään kuvia seuran tapahtumista.

Mikäli jostain syystä haluat lopettaa seuramme jäsenyyden, ilmoitathan siitä jäsensihteerille, jotta tästä merkitään tieto jäsenrekisteriin.

Kilpailuluvat:
Kaikki kilpailuluvat ostetaan netin kautta kilpailijan omasta toimesta.
Lisätietoja ostosta: http://www.ratsastus.fi/kilpailu ja valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/Hae kilpailulupaa
Jäsensihteeri ei enää tee kilpailulupia!
Jäsenmaksu pitää olla maksettuna ennen kuin lupaa pystyy mennä ostamaan. Lisäksi jäsenrekisterissä täytyy olla henkilöturvatunnus, jotta järjestelmä pystyy sen avulla tarkistamaan jäsenyyden voimassaolon.
Lupa maksetaan joko heti verkkopankkitunnuksilla, tai sähköpostiin tulevan vahvistusviestin maksulinkin kautta.


1-tason kilpailijat: E-lupa (10e) Kilpailijan täytyy itse huolehtia siitä, että hevonen löytyy Kipan rekisteristä jotta kilpailuun ilmoittautuminen onnistuu.

2-tason kilpailijat: D-lupa (30e)

3-5 -tason kilpailijat:
A-lupa (150e) oikeuttaa kilpailemisen kaikissa lajeissa kaikilla tasoilla kansainvälisiin kilpailuihin asti.
C-lupa (50e/kilpailu) on tarkoitettu ainoastaan yhteen ennalta nimettyyn kilpailuun. Lupa tulee maksaa ja hakea vähintään viikko ennen kuin kilpailun ilmoittautuminen umpeutuu KIPAssa! C-luvan hakuohjeet: Täältä
B-lupa (60e) oikeuttaa kilpailemiseen 1-2-tasolla kaikissa lajeissa sekä 3-5-tasolla pienissä lajeissa; esim. matka- ja lännen-ratsastus.

Kilpailulupien takaisin maksaminen: Vuonna 2019 KaRS maksaa takaisin KAIKKI ratsastajien maksulliset kilpailuluvat. Vähintään kahdesta hyväksytystä suorituksesta E-, D-, A- ja B-luvan sekä ainoastaan yhden C-luvan hyväksytystä suorituksesta ko. kilpailussa. Luvat maksetaan takaisin alkuvuodesta 2019. Ota yhteyttä rahastonhoitaja Marjo Välikankaaseen lupien takaisinmaksuasioissa.

Kaikissa jäsenasioihin liittyvissä kysymyksissä tai epäselvyyksissä voit ottaa minuun yhteyttä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen marjo.valikangas(at)netikka.fi

Terveisin jäsensihteeri Marjo Välikangas