JÄSENASIOITA JA - ETUJA VUODELLE 2017

Jäsenmaksut 2017:
1.9.2017 alkaen jäsenmaksut loppuvuodeksi 2017:
Seniorijäsen (yli 18-vuotiaat): 31e
Juniorijäsen (vuonna 1999 tai myöhemmin syntyneet): 27,50e
Perhejäsen: senioriperhejäsen 15e , junioriperhejäsen 13,25e

Seniorijäsen (yli 18-vuotiaat): 57e (seuran osuus 5e)
Juniorijäsen (vuonna 1999 tai myöhemmin syntyneet): 50e (seuran osuus 5e)
Perhejäsen: senioriperhejäsen 28e (seuran osuus 2e), junioriperhejäsen 24,50e (seuran osuus 2e). Perhejäsenen täytyy asua samassa osoitteessa kuin täyden jäsenmaksun maksanut henkilö.

Kauhavan Ratsastusseuran jäsenedut vuodelle 2017

Ratsastajainliiton edut Seniori/Juniori Perhejäsen
Suomen Ratsastajainliiton jäsenyys
X
X
Tapaturmavakuutus
X
X
Hippos-lehti (7 krt/vuosi)
X
Oikeus merkkisuorituksiin
X
X
Oikeus E- ja D-kilpailulupaan
X
X
Oikeus A-, B- tai C-kilpailulupaan
X
Liiton muut edut (mm. laiva, bensa, hotelli)
X
X

Ratsastajainliitolla on lisäksi myös vapaaehtoinen 12 euron lisätapaturmavakuutus, joka on jäsenmaksuun sisältyvää tapaturmavakuutusta kattavampi vakuutus, tästä löytyy enemmän tietoa SRL:n nettisivuilta eli www.ratsastus.fi. Lisävakuutuksesta tulee lasku automaattisesti jäsenkortin mukana. Vakuutus on silti edelleen vapaaehtoinen, joten jos et vakuutusta halua, älä maksa ko. laskua.

Lisätietoja liiton eduista www.ratsastus.fi => sivukartta => jäsenedut

KaRS:n tarjoamat omat edut Seniori/Juniori Perhejäsen
Kavionkopse 3 krt/vuosi
X
Alennus seuran järjestämistä tapahtumista
X
X
Aktiivisen harrastajan stipendi
X
X
Tuetut valmennushinnat
(Katso lisäinfoa kohdasta "Valmennus")
X
X

KaRS:ia 1-tason kilpailuissa edustaville
maksetaan E-lupa takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta

X
X
KaRS:ia 2-tason kilpailuissa edustaville
maksetaan D-lupa takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta
X

X

KaRS:ia 3-5- tason kilpailuissa
edustaville maksetaan A-ja B-lupa takaisin kahdesta hyväksytystä suorituksesta
X

KaRS:ia 3-5- tason kilpailuissa edustaville maksetaan yksi C-lupa takaisin (oikeuttaa yhteen kilpailuun) yhdestä hyväksytystä suorituksesta
X
Pistekilpailu seuran jäsenten kesken
X
X
(ei 3-5 tasolla)
Pistekilpailuissa menestyneiden
palkitseminen stipendeillä ym.
X
X


Lisätietoja seuran eduista Marjolta tai muilta johtokunnan jäseniltä

Jäsenyys:
Uusi jäsen: Ilmoita minulle nimesi, osoitteesi ja henkilötunnuksesi, niin lisään sinut rekisteriin ja lasku tulee liitosta reilun viikon kuluttua, tai vaihtoehtoisesti lähetän laskun sinulle suoraan sähköpostilla. Jos olet kuulunut aiemmin johonkin muuhun ratsastusseuraan, ilmoita myös id-numerosi (numerosarja jäsenkortin takana) niin esim. merkkisuoritus- ja muut tietosi tulevat myös uuteen jäsenkorttiin vaikka seura vaihtuukin. Ilmoita lisäksi sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat sähköpostituslistallemme. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen lähetän sinulle seuran Tervetuloa-kirjeen ja viimeisimmän Kavionkopseen.

“Vanhat” jäsenet: Jos muutat, ilmoita uusi osoitteesi jonka vaihdan sen rekisteriin, jotta saat lehdet oikeaan osoitteeseen. Jos teet virallisen osoitemuutosilmoituksen, sen pitäisi muuttua automaattisesti rekisteriin, mutta kannattaa varmuuden vuoksi ilmoittaa asiasta myös jäsensihteerille.

Jäsenmaksu kannattaa maksaa eräpäivään mennessä, jotta jäsenyyteen ei tule katkoksia ja vakuutuksesi pysyy voimassa. Vuoden ensimmäinen Hippos tulee vielä kaikille vuoden 2016 täysjäsenille. Jäsenkortti tulee toisen Hippoksen mukana, mikäli jäsenmaksu on maksettu eräpäivään mennessä. Myöhemmin jäseneksi liittyneille tai muuten jäsenmaksun myöhemmin maksaneille sekä perhe-jäsenille jäsenkortti tulee postissa jälkikäteen. Jos vaihdat jäsenlajia (esim. täysjäsenestä kannatusjäseneksi) tai laskun mukaan olet esim. juniori vaikka oletkin seniori, niin ota minuun yhteyttä ja saat uuden laskun, väärillä tiedoilla olevaa laskua ei saa maksaa. Muista maksaessasi myös viitenumero!

Mikäli et ole vielä seuramme sähköpostituslistalla tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, niin ilmoita siitä minulle sähköpostitse. Näin saat ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta, mm. kisoista ja seuran järjestämistä muista tapahtumista. Kannattaa myös käydä säännöllisesti seuran nettisivuilla kurkkaamassa päivityksiä sekä vieraskirjassa ja foorumissa lukemassa tietoa uusimmista tapahtumista. KaRS on myös facebookissa nimellä Kauhavan Ratsastusseura Ry, joten käy tykkäämässä siitä, niin saat jatkossa tietoa seuran toiminnasta myös sitä kautta.

Mikäli jostain syystä haluat lopettaa seuramme jäsenyyden, ilmoitathan siitä jäsensihteerille, jotta tästä merkitään tieto jäsenrekisteriin.

Kilpailuluvat:
Yleistä asiaa kilpailuluvista:
Mitään kilpailulupaa ei saa tehtyä eikä myönnetä ennen kuin seuran jäsenmaksu on maksettu ja se on kirjautunut SRL:n rekisteriin!
Älä maksa kilpailulupaa jäsenmaksun yhteydessä, äläkä suoraan seuran tilille.
Kilpailuluvat pyydetään jäsensihteeriltä, joka lähettää sitten laskun sähköpostin liitetiedostona. Automaattisesti ei kenellekään lähetetä lupamaksulaskuja!


1-tason kilpailijat: E-lupa (10e) tehdään itse SRL:n nettisivuilla. Lisäksi kilpailijan täytyy huolehtia siitä, että hevonen löytyy Kipan rekisteristä jotta kilpailuun ilmoittautuminen onnistuu.

2-tason kilpailijat: Maksa jäsenmaksusi mahdollisimman pian ja vasta kun maksu näkyy rekisterissä, voin tehdä D-kilpailuluvan. D-lupa (30e) kannattaa maksaa viimeistään pari viikkoa ennen kilpailuihin ilmoittautumista, jotta maksu ehtii päivittyä KIPAan.

Uudet 2-tason kilpailijat: D-kilpailulupaa seuralta anottaessa tulee ratsastajalla olla hyväksytty suoritus helppo C-luokan kouluratsastusohjelmasta sekä 80 cm:n rataesteistä (isot ponit 70 cm, pienet ponit 60 cm) tason 1 kilpailuissa ja kilpailulupakoulutus käytynä. Näistä suorituksista ja koulutuksesta ei saisi olla kauempaa kuin kaksi vuotta. Jos olet edustanut jotain muuta seuraa aiemmin aluetasolla, niin KIPAssa olevat tulokset riittävät todisteeksi, että sinulla on ollut aluelupa. Pelkästään kouluratsastusta kisaaville senioreille riittää hyväksytty suoritus helppo B-luokan kouluratsastusohjelmasta sekä kilpailulupakoulutus käytynä. Matkaratsastuksessa aluekilpailuihin aikovilla kaikenikäisillä täytyy olla hyväksytty suoritus matkaratsastuskilpailuista tasolta 1 (12-29km) sekä kilpailulupakoulutus käytynä. Nämä ”erikoisluvat” myöntää johtokunta. D-lupaa anoessasi ilmoita missä ja koska olet ko. suoritukset tehnyt.

3-5 -tason kilpailijat:
A-lupa (150e) oikeuttaa kilpailemisen kaikissa lajeissa kaikilla tasoilla kansainvälisiin kilpailuihin asti. C-luvan (50e/kilpailu) seura anoo liitolta, ja se on tarkoitettu ainoastaan yhteen ennalta nimettyyn kilpailuun. Olethan ajoissa asialla C-luvan halutessasi, jotta lupasi ehtii astua voimaan ennen kilpailua! B-lupa (60e) oikeuttaa kilpailemiseen 1-2-tasolla kaikissa lajeissa sekä 3-5-tasolla pienissä lajeissa; esim. matka- ja lännen-ratsastus.

Kilpailulupien takaisin maksaminen: Vuonna 2017 KaRS maksaa takaisin KAIKKI ratsastajien maksulliset kilpailuluvat. Vähintään kahdesta hyväksytystä suorituksesta E-, D-, A- ja B-luvan sekä ainoastaan yhden C-luvan hyväksytystä suorituksesta ko. kilpailussa. Luvat maksetaan takaisin kuluvan vuoden lopulla tai alkuvuodesta 2018. Ota yhteyttä rahastonhoitaja Marjo Välikankaaseen lupien takaisinmaksuasioissa.

Kaikissa jäsenasioihin liittyvissä kysymyksissä tai epäselvyyksissä voit ottaa minuun yhteyttä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen marjo.valikangas(at)netikka.fi

Terveisin jäsensihteeri Marjo Välikangas