HEPPAKERHO EVIJÄRVELLÄ

Evijärven Vasikka-Aholla lauantaina 18.2 klo 13-14 järjestetään heppakerho 6 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Hinta 10€.Kerhossa opitaan:-Miten hevonen harjataan turvallisesti?-Millaisia harjoja on?-Miten kaviot puhdistetaan turvallisesti?Ilmoittautumiset Whatsapp 0505870880 Katja Edsvik.Mahdollista järjestää jatkossa heppakerhoja myös muista aihepiireistä.Kerhot eivät sisällä ratsastusta, mutta ratsastus on erikseen sovittavissa.

KENTTÄRATSASTUS TUTUKSI

Kauhavan Ratsastusseura KaRS:n strategiassa vuosille 2018-2022 on määritelty Kauhavan ratsastusseuran jäsenten osaamisen kehittäminen meille uuden kilpailulajin eli kenttäratsastuksen osalta. Strategia on jatkumo investointihankkeessa hankitun kilpailukaluston sekä Härmän vanhan raviradan alueelle rakennetun maastoesteradan hyödyntämiseen harjoitus- ja kilpailukäytössä. Tässä hankkeessa haluttiin tehdä seuralle kenttäratsastuksen kilpailu- ja harrastetoimintaa varten ohjeistus, jolla lisätään tietoisuutta lajista.

UUDET NETTISIVUT

Kauhavan Ratsastusseuran nettisivut ovat kokeneet muodonmuutoksen. Sivut on tehty talkootyönä. Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet materiaalien kokoamisessa nettisivujen käytettäviksi! KIITOS: Jenna Alanen Johanna Karkaus Jonna Jaakkola Marjo Välikangas Merja Seurujärvi Päivi Alanen

YHTEYDENOTOT

paivi.alanen@suomi24.fi

040 5866 317